3logIQ B2B WebShop

3logiQ is ontstaan uit een initiatief van drie (vroegere) collega's uit de groot formaat print industrie om de handen in elkaar te slaan.

Over de jaren heen zijn bijna alle service KMO's in deze sector in de handen gekomen van investeringsmaatschappijen, met een focusverschuiving van high-level-service naar low-level-service.

Service bedrijven werden gedwongen om in te binden op hun service-level en te veranderen in box-movers. Een service gericht bedrijf heeft behoefte aan een andere aanpak dan bij box-moving.

Hierdoor komen veel klanten in de kou te staan. Dit effect wordt nog versterkt door het aanzienlijk aantal bekwame engineers die deze bedrijven of zelfs de industrie zelf verlaten.

3logiQ wil deze leemte opvullen met een echte service-gerichte aanpak.

Onze complentaire skills (met overlap), zorgt voor een ideale balans tussen technische kennis en commerciële houding.

In de naam '3logiQ' staat de '3' voor de drie oprichters, maar ook voor de driehoek, de meest stabiele geometrische vorm. 'log(ic)' voor de rationele en menselijke aanpak.

De lange termijn relatie met de klant staat centraal! 'iQ' staat voor de kwaliteit die we voor ogen hebben. We richten ons dan ook op een gezonde zakelijke aanpak waar we zeker een bron van toegevoerde waarde zijn voor de klant.

Filip Jonckers Wim Vandendriessche Kristof De Block Nadine Van Dycke

Filip Jonckers

Hardware
filip@3logiq.be
+32-496-89.25.32
                     

Wim Vandendriessche

Sales
wim@3logiq.be
+32-472-24.27.19
                      

Kristof De Block

Software
kristof@3logiq.be
+32-472-65.55.52
                      

Nadine Van Dycke

Office Manager
nadine@3logiq.be
+32-9-234.30.41

Waar kan u terecht?

3logiQ bvba
Buchtenstraat 14 B
9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent)